Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

amzeratul

Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by amzeratul

  1. Thanks for the feedback. I've contacted my local (UK) reseller, and they're sending me replacement parts.
  2. Hey all, I've recently received my Heated Bed Upgrade for the original Ultimaker, and during the installation, I ran into an issue with the washers that go with the thumb screws underneath the springs. One of them looks exactly as described in the instructions (thick, with a rounded side), but the other two are thin and flat (see attached picture). I proceeded to build with those anyway, greasing and installing the flat ones on the front (with the single rounded one on the back). I expect this to not be a biggie (haven't had time to do the firmware upgrade and testing), but is there anything
  3. [Note] Hi, I've recently purchased a Ultimaker, and while it works fine on my Windows machine, I just can't for the life of me get the Raspberry Pi to talk to it properly. The printer is running the Marlin firmware (whichever version is installed by Cura 12.10). I've done a fresh install of Raspbian (October release, was latest at the time), and tried several different programs to connect to the printer - sendg (via Mono), printerface (pronsole.py), pronterface, Cura (which crashes in the UI), austerusG, and had no success. After that round of failures, I've tried doing apt-get update and
×
×
  • Create New...