Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

brunogirin

Member
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

    Never

Community Reputation

0 Neutral
  1. Hi, I just finished assembling my Ultimaker and am running through the different setup wizards. The "first run" wizard updated the firmware and otherwise ran flawlessly, connecting to the printer fine. However, the "bed levelling" wizard claims that it cannot connect to the printer. When I run it, the printer makes a noise as if one of the motors was trying to turn but nothing happens. So I'm not sure if it's a software or hardware problem. Any help would be very much appreciated. I am running Cura on Ubuntu 12.10 and the output of the console is: Log: Changing monitoring state from 'Offline' to 'Detecting serial port'Log: Serial port list: [u'/dev/ttyACM3', '/dev/ttyACM2', '/dev/ttyACM1', '/dev/ttyACM0']Log: Connecting to: /dev/ttyACM3Log: Connected to: Serial(port='/dev/ttyACM3', baudrate=115200, bytesize=8, parity='N', stopbits=1, timeout=1, xonxoff=False, rtscts=False, dsrdtr=False), starting monitorLog: Changing monitoring state from 'Detecting serial port' to 'Detecting baudrate'Log: Recv: startLog: Recv: echo: External ResetLog: Recv: Marlin 1.0.0 RC2Log: Recv: echo: Last Updated: Marlin-Mon, 11 Jun 2012 17:33:42 +0200 - b67dacdc8f1bd489e058e16d92ba29c364b2a8e5 | Author: Build-Me-MarlinLog: Recv: echo: Free Memory: 4494 PlannerBufferBytes: 1232Log: Recv: echo:Using Default settings:Log: Recv: echo:Steps per unit:Log: Recv: echo: M92 X78.74 Y78.74 Z533.33 E865.89Log: Recv: echo:Maximum feedrates (mm/s):Log: Recv: echo: M203 X250.00 Y250.00 Z5.00 E45.00Log: Recv: echo:Maximum Acceleration (mm/s2):Log: Recv: echo: M201 X9000 Y9000 Z100 E10000Log: Recv: echo:Acceleration: S=acceleration, T=retract accelerationLog: Recv: echo: M204 S3000.00 T3000.00Log: Recv: echo:Advanced variables: S=Min feedrate (mm/s), T=Min travel feedrate (mm/s), B=minimum segment time (ms), X=maximum xY jerk (mm/s), Z=maximum Z jerk (mm/s)Log: Recv: echo: M205 S0.00 T0.00 B20000 X20.00 Z0.40 E5.00Log: Recv: echo:PID settings:Log: Recv: echo: M301 P22.20 I1.08 D114.00Log: Trying baudrate: 115200Log: Send: M105Log: Baudrate test retry: 4Log: Send: M105Log: Baudrate test retry: 3Log: Send: M105Log: Baudrate test retry: 2Log: Send: M105Log: Baudrate test retry: 1Log: Send: M105Log: Baudrate test retry: 0Log: Send: M105Log: Unexpected error while setting baudrate: 250000 ValueError: 'Failed to set custom baud rate: 250000' @ machineCom.py:_monitor:355Log: Trying baudrate: 230400Log: Send: M105Log: Baudrate test retry: 4Log: Send: M105Log: Baudrate test retry: 3Log: Send: M105Log: Baudrate test retry: 2Log: Send: M105Log: Baudrate test retry: 1Log: Send: M105Log: Baudrate test retry: 0Log: Send: M105Log: Trying baudrate: 57600Log: Send: M105Log: Baudrate test retry: 4Log: Send: M105Log: Baudrate test retry: 3Log: Send: M105Log: Baudrate test retry: 2Log: Send: M105Log: Baudrate test retry: 1Log: Send: M105Log: Baudrate test retry: 0Log: Send: M105Log: Trying baudrate: 38400Log: Send: M105Log: Baudrate test retry: 4Log: Send: M105Log: Baudrate test retry: 3Log: Send: M105Log: Baudrate test retry: 2Log: Send: M105Log: Baudrate test retry: 1Log: Send: M105Log: Baudrate test retry: 0Log: Send: M105Log: Trying baudrate: 19200Log: Send: M105Log: Baudrate test retry: 4Log: Send: M105Log: Baudrate test retry: 3Log: Send: M105Log: Baudrate test retry: 2Log: Send: M105Log: Baudrate test retry: 1Log: Send: M105Log: Baudrate test retry: 0Log: Send: M105Log: Trying baudrate: 9600Log: Send: M105Log: Changing monitoring state from 'Detecting baudrate' to 'Closed'Log: Changing monitoring state from 'Closed' to 'Error: No more baudrates to...'Log: Connection closed, closing down monitor
×

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!