Jump to content

timmy13

Dormant
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

  Never

Community Reputation

0 Neutral
 1. Ik heb de oplossing gevonden. Met het erin en eruit halen van de bowden tube is het stekkertje voor de sensor (kabels: groen, oranje, bruin) op de kop van de print head uit het contact geschoten. Ook het blauwe ledje brandde niet meer. Vandaar dat de software zo vreemd deed. Een voor de hand liggend oplossing die ik helaas een tijdje overzag. Maar het apparaat werkt weer….
 2. Hallo, De temperatuur doet het vreemd bij mijn Ultimaker original. Het lijkt alsof de sensor niet werkt hoewel alle kabels en stekkers goed zijn aangesloten. In de Marlin Software op de Ultimaker is de Nozzle temperatuur ( Main...Control....Temperature....Nozzle...) altijd 0/nul sinds vorige week na een "Atomic Nozzle Clearing". (zie foto op http://3d-experiments.blogspot.nl/) Ik moet de nozzle dan zelf naar 210 graden draaien. Als ik daarna Main...Prepare....Preheat... doe, blijkt de extruder/nozzle wel warmer te worden maar op de data in het LCD-venster blijft de temperatuur....bij 11/210 staan...... En na een tijdje begint de weergave in het LCD-venster onstabiel te worden. Ik moet het aparaat dan uit doen. groeten Timmy.
 3. Yes, very important. I noticed it when I printed my first object and I watched it become reality with amazing eyes. But afterwards I got an incredible headache and was extremely tired. Then I found in google others reports about the emission and I now always have my room ventilated when the machine is working. I still have to figure it out how I will operate in winter time....
×
×
 • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!