Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

denkol

Dormant
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by denkol

  1. I only have the message "ERROR STOPPED TEMP SENSOR"" What could be wrong?
  2. Hi Nallath, ik heb je tips uitgeprobeerd, echter zonder succes. Heb de gehele printkop uit elkaar gehaald om eens goed te kijken waar zich die obstructie voordoet. Hoewel er wat afgekoeld materiaal zich bevind in de nozzle kan ik verder gewoonweg niets vinden. Heb ook al met een infraroodthermometer gekeken of de temperatuur juist was. Ook daar niets kunnen vinden. Zou ik met een 0.4 boortje in de nozzleuitlaat kunnen vroeten om eventueel oud restmateriaal te verwijderen?
  3. Bedankt voor de tip. De machine maakt inderdaad een tikkend geluid als deze probeert het filament te transporteren. Aangezien het materiaal niet door de kop heen komt blijft hij tikken en uiteindelijk (als ik het proces niet tijdig afbreek) gaat het transportsysteem inderdaad in mijn PLA draad zitten "graven" Maar goed ik ga je advies eens opvolgen en kijken of het positief uitpakt.
  4. Sinds korte tijd is het nagenoeg onmogelijk om nieuw filament te laden in mijn U2. Ik print met namen alleen PLA met een temp. van 215 graden. Op de een of andere manier lijkt het wel of de nozzle is verstopt. Als ik de temperatuur veroog naar 230 graden komt er wel materiaal uit, echter doordat de temp te hoog is, is de structuur van het uitgespoten materiaal niet goed. (toch geen verstoppen dus?) Heb verschillende soorten filiament geprobeerd maar echter zonder succes. Heb de gehele extruderkop al uit elkaar gehaald om te kijken of er obstructies aanwezig zijn. Hier geen bijzonderheden aangetroffen. Wat zou ik nog kunnen proberen? Waarom komt er geen materiaal uit!!!! O ja, ook de feeder achterop de U2 heb ik schoongemaakt. Mocht helaas ook niet baten. Alvast bedankt voor uw reactie
×
×
  • Create New...