Jump to content

davendw

Dormant
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

    Never

Community Reputation

0 Neutral
  1. Does anyone have an example of the config file used in the command line CuraEngine? Is just filled with the settings seen in settings.cpp? Also, if I wanted to create a solid fill object should I be trying to set all the layers to skin? Is there a specific setting for that? Thanks, Dave
  2. Thank you for the response Daid. I have also used the make command and received the same error. Below is the full text on a clean clone of the github repository: C:ctestCuraEngine>make process_begin: CreateProcess(NULL, uname, ...) failed. g++ -c -Wall -Wextra -O3 -fomit-frame-pointer -DVERSION="DEV" bridge.cpp -o bridge.o g++ -c -Wall -Wextra -O3 -fomit-frame-pointer -DVERSION="DEV" comb.cpp -o comb.o g++ -c -Wall -Wextra -O3 -fomit-frame-pointer -DVERSION="DEV" gcodeExport.cpp -o gcodeExport.o g++ -c -Wall -Wextra -O3 -fomit-frame-pointer -DVERSION="DEV" infill.cpp -o infill.o g++ -c -Wall -Wextra -O3 -fomit-frame-pointer -DVERSION="DEV" inset.cpp -o inset.o g++ -c -Wall -Wextra -O3 -fomit-frame-pointer -DVERSION="DEV" layerPart.cpp -o layerPart.o g++ -c -Wall -Wextra -O3 -fomit-frame-pointer -DVERSION="DEV" main.cpp -o main.o g++ -c -Wall -Wextra -O3 -fomit-frame-pointer -DVERSION="DEV" optimizedModel.cpp -o optimizedModel.o g++ -c -Wall -Wextra -O3 -fomit-frame-pointer -DVERSION="DEV" pathOrderOptimizer.cpp -o pathOrderOptimizer.o g++ -c -Wall -Wextra -O3 -fomit-frame-pointer -DVERSION="DEV" polygonOptimizer.cpp -o polygonOptimizer.o g++ -c -Wall -Wextra -O3 -fomit-frame-pointer -DVERSION="DEV" raft.cpp -o raft.o g++ -c -Wall -Wextra -O3 -fomit-frame-pointer -DVERSION="DEV" settings.cpp -o settings.o g++ -c -Wall -Wextra -O3 -fomit-frame-pointer -DVERSION="DEV" skin.cpp -o skin.o g++ -c -Wall -Wextra -O3 -fomit-frame-pointer -DVERSION="DEV" skirt.cpp -o skirt.o g++ -c -Wall -Wextra -O3 -fomit-frame-pointer -DVERSION="DEV" slicer.cpp -o slicer.o g++ -c -Wall -Wextra -O3 -fomit-frame-pointer -DVERSION="DEV" support.cpp -o support.o g++ -c -Wall -Wextra -O3 -fomit-frame-pointer -DVERSION="DEV" timeEstimate.cpp -o timeEstimate.o timeEstimate.cpp:203:6: warning: unused parameter 'previous' [-Wunused-parameter] void TimeEstimateCalculator::planner_reverse_pass_kernel(Block *previous, Block *current, Block *next) ^ timeEstimate.cpp:238:6: warning: unused parameter 'next' [-Wunused-parameter] void TimeEstimateCalculator::planner_forward_pass_kernel(Block *previous, Block *current, Block *next) ^ g++ -c -Wall -Wextra -O3 -fomit-frame-pointer -DVERSION="DEV" clipper/clipper.cpp -o clipper/clipper.o g++ -c -Wall -Wextra -O3 -fomit-frame-pointer -DVERSION="DEV" modelFile/modelFile.cpp -o modelFile/modelFile.o g++ -c -Wall -Wextra -O3 -fomit-frame-pointer -DVERSION="DEV" utils/gettime.cpp -o utils/gettime.o g++ -c -Wall -Wextra -O3 -fomit-frame-pointer -DVERSION="DEV" utils/logoutput.cpp -o utils/logoutput.o g++ -c -Wall -Wextra -O3 -fomit-frame-pointer -DVERSION="DEV" utils/socket.cpp -o utils/socket.o utils/socket.cpp: In constructor 'ClientSocket::ClientSocket()': utils/socket.cpp:28:29: warning: missing initializer for member 'WSAData::wHighVersion' [-Wmissing-field-initializers] WSADATA wsaData = {0}; ^ utils/socket.cpp:28:29: warning: missing initializer for member 'WSAData::iMaxSockets' [-Wmissing-field-initializers] utils/socket.cpp:28:29: warning: missing initializer for member 'WSAData::iMaxUdpDg' [-Wmissing-field-initializers] utils/socket.cpp:28:29: warning: missing initializer for member 'WSAData::lpVendorInfo' [-Wmissing-field-initializers] utils/socket.cpp:28:29: warning: missing initializer for member 'WSAData::szDescription' [-Wmissing-field-initializers] utils/socket.cpp:28:29: warning: missing initializer for member 'WSAData::szSystemStatus' [-Wmissing-field-initializers] g++ bridge.o comb.o gcodeExport.o infill.o inset.o layerPart.o main.o optimizedModel.o pathOrderOptimizer.o polygonOptimizer.o raft.o settings.o skin.o skirt.o slicer.o support.o timeEstimate.o clipper/clipper.o modelFile/modelFile.o utils/gettime.o utils/logoutput.o utils/socket.o -o CuraEngine utils/socket.o:socket.cpp:(.text+0x31): undefined reference to `__imp_WSAStartup' utils/socket.o:socket.cpp:(.text+0x70): undefined reference to `__imp_socket' utils/socket.o:socket.cpp:(.text+0x9e): undefined reference to `__imp_htons' utils/socket.o:socket.cpp:(.text+0xac): undefined reference to `__imp_inet_addr' utils/socket.o:socket.cpp:(.text+0xc2): undefined reference to `__imp_connect' utils/socket.o:socket.cpp:(.text+0xef): undefined reference to `__imp_closesocket' utils/socket.o:socket.cpp:(.text+0x112): undefined reference to `__imp_closesocket' utils/socket.o:socket.cpp:(.text+0x153): undefined reference to `__imp_send' utils/socket.o:socket.cpp:(.text+0x19a): undefined reference to `__imp_closesocket' utils/socket.o:socket.cpp:(.text+0x1d0): undefined reference to `__imp_send' utils/socket.o:socket.cpp:(.text+0x20a): undefined reference to `__imp_closesocket' utils/socket.o:socket.cpp:(.text+0x247): undefined reference to `__imp_recv' utils/socket.o:socket.cpp:(.text+0x296): undefined reference to `__imp_closesocket' utils/socket.o:socket.cpp:(.text+0x2d0): undefined reference to `__imp_recv' utils/socket.o:socket.cpp:(.text+0x316): undefined reference to `__imp_closesocket' utils/socket.o:socket.cpp:(.text+0x342): undefined reference to `__imp_closesocket' c:/mingw/bin/../lib/gcc/x86_64-w64-mingw32/4.8.2/../../../../x86_64-w64-mingw32/bin/ld.exe: utils/socket.o: bad reloc address 0x0 in section `.pdata' collect2.exe: error: ld returned 1 exit status make: *** [CuraEngine] Error 1 Thanks, Dave
  3. Hello Ultimaker team Great job on the new CuraEngine, it works great on Ubuntu. I am having issues with the build on windows with either the make or the g++ main.cpp modelFile/modelFile.cpp clipper/clipper.cpp -o CuraEngine The error is: c:/mingw/bin/../lib/gcc/x86_64-w64-mingw32/4.8.2/../../../../x86_64-w64-mingw32/bin/ld.exe: C:UsersDAppDataLocalTempccmRqjeG.o: bad reloc address 0x0 in section `.pdata$_ZnwyPv' I have the mingw32-gcc-g++ 4.8.1-4 installed and the MinGW Installation Manager. Am I missing a library or package? Thanks, Dave Full error: g++ main.cpp modelFile/modelFile.cpp clipper/clipper.cpp -o CuraEngine C:UsersDAppDataLocalTempccmRqjeG.o:main.cpp:(.text+0x61d): undefined reference to `logError(char const*, ...)' C:UsersDAppDataLocalTempccmRqjeG.o:main.cpp:(.text+0x63b): undefined reference to `logError(char const*, ...)' C:UsersDAppDataLocalTempccmRqjeG.o:main.cpp:(.text+0x686): undefined reference to `ConfigSettings::ConfigSettings()' C:UsersDAppDataLocalTempccmRqjeG.o:main.cpp:(.text+0x6ac): undefined reference to `logError(char const*, ...)' C:UsersDAppDataLocalTempccmRqjeG.o:main.cpp:(.text+0x6b8): undefined reference to `ConfigSettings::readSettings()' C:UsersDAppDataLocalTempccmRqjeG.o:main.cpp:(.text+0x6d2): undefined reference to `logError(char const*, ...)' C:UsersDAppDataLocalTempccmRqjeG.o:main.cpp:(.text+0x70a): undefined reference to `_log(char const*, ...)' C:UsersDAppDataLocalTempccmRqjeG.o:main.cpp:(.text+0x7c1): undefined reference to `increaseVerboseLevel()' C:UsersDAppDataLocalTempccmRqjeG.o:main.cpp:(.text+0x7cb): undefined reference to `enableProgressLogging()' C:UsersDAppDataLocalTempccmRqjeG.o:main.cpp:(.text+0x8b7): undefined reference to `logError(char const*, ...)' C:UsersDAppDataLocalTempccmRqjeG.o:main.cpp:(.text+0x8f6): undefined reference to `ConfigSettings::readSettings(char const*)' C:UsersDAppDataLocalTempccmRqjeG.o:main.cpp:(.text+0x929): undefined reference to `logError(char const*, ...)' C:UsersDAppDataLocalTempccmRqjeG.o:main.cpp:(.text+0x9bc): undefined reference to `ConfigSettings::setSetting(char const*, char const*)' C:UsersDAppDataLocalTempccmRqjeG.o:main.cpp:(.text+0x9f9): undefined reference to `logError(char const*, ...)' C:UsersDAppDataLocalTempccmRqjeG.o:main.cpp:(.text+0xada): undefined reference to `logError(char const*, ...)' C:UsersDAppDataLocalTempccmRqjeG.o:main.cpp:(.text+0xb8b): undefined reference to `logError(char const*, ...)' c:/mingw/bin/../lib/gcc/x86_64-w64-mingw32/4.8.2/../../../../x86_64-w64-mingw32/bin/ld.exe: C:UsersDAppDataLocalTempccmRqjeG.o: bad reloc address 0x0 in section `.pdata$_ZnwyPv' collect2.exe: error: ld returned 1 exit status
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!