Jump to content

brederhf

Dormant
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

brederhf's Achievements

0

Reputation

  1. Gedeeltelijk uit elkaar gehaald zodat je alleen de nozzle nog kon verwarmen. Ik kon toen filament wel handmatig doorvoeren. Meteen even troep opgeruimd en schoongemaakt. Er zat wat filament naast de nozzle??? In elkaar gezet en kon toen weer niet printen. Bleek dat het filament in de doorvoer vast liep. Alle slangetjes en moter etc los gehaald. Sukje filament met verdikking er tussenuit gehaald. Nu werkt alles weer. Bedankt voor alle suggesties. Weet iemand of dit soort dingen in filmpjes terug te vinden is? We gaan de ultimaker op verschillende scholen inzetten maar er zijn niet zo eel leerkrachten die zover gaan als ik als er iets niet werkt.
  2. Hi, thanks for your sesponse. No i couldn't manually push the fillament through. Looks black inside. I can't see through.
  3. Hoi, problemen met ulitmaker 2 Van alles geprobeerd maar filament loopt niet door. Atomic methode gedaan maar ook dan komt er niet uit.Verhit naar 260graden. Lijkt net of materiaal niet vergenog naar beneden gaat. Soms komt er een klein beetje uit maar ik kan nu niet printen.
×
×
  • Create New...