Jump to content

roelf

Member
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

roelf's Achievements

0

Reputation

  1. Dag Sander, Heb net via ander forum ook de MeshMixer voorbij zien komen en dat ga ik proberen. De oplossing van Xeno werkt alleen als de boot vlak is voor het deel wat op de HB ligt, dat is voor mij niet het geval. Ik ben het met je eens dat het niet aan de printer zelf ligt. dank voor je hulp.
  2. Het punt is dat ik met mijn vorige printer hier totaal geen problem mee heb gehad. Deze modellen worden geheel radiorgafisch bestuurbaar gemaakt en daarom moet het boven- en onderdeel los kunnen. Als het model recht is bij de twee delen zou je dit zo kunnen printen maar er zit een kromming in waardoor er support nodig is. Wat ik jammer vindt is dat er allerlei filmpjes zijn waar support te zien is en ook goed lijkt te gaan. Helaas niet dus. Ik hoop echt dat er een oplossing gevonden wordt bij Ultimaker anders moet ik op voor mijn derde printer denk ik. Dit kost alleen maar geld. :-|
  3. Hi Nallath, Welke versie moet ik van cura gebrukien
  4. Hi Xeno, Helaas kan ik het niet voor me kaar krijgen om een afbeelding in te voegen. Heb je idee? Dank alvast.
  5. Hi Makus, Dank voor je snelle reactie. Heb voordat ik deze printer kocht een UP Plus 2 gehad welke perfect het support verzorgde zonder daar iets voor te hoeven doen. Echter kon deze geen PLA printen wat wel in de folder stond. Het Object is een bootje wat overal rond is en support nodig heeft hoe je hem ook neer zet. Ik zal slic3r gebruiken om te kijken of dat beter werkt. Ik zie daar veel instellingen staan(ini) in hoeverre moet ik hier door heen lopen? Support optie had ik gevonden maar de overige zijn deze erg belangrijk? Dank alvast.
  6. Een object geprint met support ondersteuning)bootje). nu is het verwijderen van support materiaal moeilijk en niet goed te verwijderen. object is zeer ruw na verwijderen. verder wordt niet overal support gebruikt waar het wel nodig is. Zij hier instellingen voor om dit op te lossen?
×
×
  • Create New...