Jump to content

meskers

Dormant
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by meskers

  1. ik heb op de 1 of andere manier dus weer contact met de UMO en zie op de controller ook een H staan met temperaturen ernaast (hatend bed symbool) Alleen hij warmt niet op :roll: wat kan ik hier nog aan doen?
  2. Eindelijk na veel frustratie en zoeken op dit forum en via google heb ik weer een ultimaker controller met tekst erop en weer contact met mijn UMO met heated bed. Ik heb de post van http://umforum.ultimaker.com/index.php?/topic/6008-ultimaker-dead-after-installing-heated-bed/?p=70324 aangehouden en kreeg weer verbinding. Nu heb ik alleen dat stuk van die martinbuilder gedaan, maar weet niet hoe ik deze bestanden na build kan opslaan? Kan ik nu overigens niet 'gewoon' de default firmware draaien van Cura? ik heb versie 14.09 Hoop hier nog antwoord op te krijgen of iemand die heel simpel verteld hoe ik de gemaakte files van martinbuilder zoals vermeld in bovenstaande link kan opslaan!
  3. Dank voor je antwoord. Heb het geprobeerd maar dan met de default firmware, maar dit werkt niet helaas. Weet ook niet welke custom firmware ik moet hebben.
  4. Goedendag, Nadat ik al een lang op dit forum rond kijk, nu toch maar eens mijn eerste bericht hier. Ik heb de volgende problemen met mijn UM1 Sinds gisteren heb ik mijn UM1 uitgebreid met een heated bed van UM zelf. Hierbij heb ik volgens mij netjes de instructies doorlopen, maar ik denk dat er iets is fout gegaan met de firmware. Ik krijg geen toegang meer tot mijn UM1 en krijg bij uploaden van de firmware de foutmelding 'timeout'. Ik heb diverse USB porten geprobeerd op mijn iMac en nu ook op mijn Macbook pro, maar helemaal niets. Verder geeft mijn UM controller nu ook 2 witte balken weer en krijg ik hier ook geen toegang meer toe. Waarschijnlijk is er met het uploaden van de firmware iets verkeerd gegaan (UM original + ipv UM ordinaal misschien?) Las dat meer mensen hier de fout in gingen. Ik lees ook oplossingen, maar hier kan ik niet zo veel mee. Heeft iemand een duidelijke stap voor stap oplossing. Heb hiervoor altijd geprint, al kreeg ik de laatste tijd wat problemen wel met printen. Ik denk dat dit meer door afstelling komt, maar zoals nu heb ik nog niet eerder gehad. Ik hoop dat iemand me kan helpen!
×
×
  • Create New...