Jump to content

tonyvroom

Dormant
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tonyvroom

  1. Hallo allen, Ik heb sinds gister een probleem met Cura, ik heb een object gemaakt in Sketchup, opgeslagen en al, en als een DAE geëxporteerd, dit die ik altijd zo, aangezien Cura nooit problemen heeft met DAE files te openen en altijd goed printen. Nu is het dus zo dat hij niet de file laad als in de lagen, maar wel het object laat zien. komt een beetje overeen met een Gcode die in Cura geladen word, die alleen gezien word en verder niets. Ligt dit aan mn file? of hoe hij geëxporteerd word? Want qua format heb ik dit altijd al zo gedaan.
  2. Dat ga ik dan maar aanmaken, waarschijnlijk zitten we wel op de zelfde lijn, bij deze link staat een afbeelding van het witte deel waar ik het zojuist over had. http://nl.tinypic.com/r/211tloz/8
  3. Goedemorgen, 2 weken geleden liep bij mijn Ultimaker 2 filament vast in de nozzle, toen heb ik de Atomic Methode gedaan om het te verwijderen, maar tijdens het verwijderen van de bowden tube brak dat witte bevestigingspunt af, nu heb ik geprobeerd die om te wisselen met eentje van de feeder aangezien daarop een de zelfde zit, maar nog werkt hij niet. Nu ben ik overal opzoek naar dat witte bevestingsstukje, maar nergens een te vinden, weet een van jullie hoe ik hier aan kan komen? alvast bedankt, Tony
  4. Zelf print ik nu voor hooguit 5-6 maandjes, niet gek lang dus maar heb hier wel exact het zelfde probleem, gebruik nu ABS en daarbij willen voornamelijk de hoekjes omhoog krullen bij inderdaad grotere vlakken, bij de Coffin's Cube is dat een stuk minder. We hebben diverse soorten lijm gebruitkt, Lyreco lijmstift, Pritt stift noem het maar op maar het blijft zich voordoen. Ik ga de alcohol methode maar eens proberen denk ik dan. Dit probleem was er trouwens niet bij PLA, maar daarbij was het probleem dat het niet lekker door kwam en dus de nozzle wel door ging maar het filament niet door de rotor werd doorgetrokken, die hebben we verscheidene keren moeten demonteren en weer moeten monteren. Ook kwam laatst bij het printen van een folderbakje voor dat het ging scheuren, zelf denk ik dat het dus door de bolling op de bodem komt. Sommige van jullie zeggen dat jullie bij ABS geen lijm laag gebruiken. Mochten er nog meer tips zijn, hoor ik het graag!
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!