Jump to content

neeol

Dormant
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

    Never

Community Reputation

0 Neutral
  1. We have had this happen twice now. A print is running along fat, dumb and happy, then it simply quits. Never after 5 minutes, no, usually after about an hour and a half. Looking at the Output.Txt, the lst few lines look like this: AttributeError: 'printWindowBasic' object has no attribute '_addTermLog' Traceback (most recent call last): File "C:\Program Files (x86)\Cura_14.09\python\lib\site-packages\wx-2.8-msw-unicode\wx\_core.py", line 14660, in <lambda> lambda event: event.callable(*event.args, **event.kw) ) File "Cura\gui\printWindow.py", line 431, in __doPrinterConnectionUpdate self._addTermLog('< %s\n' % (extraInfo)) AttributeError: 'printWindowBasic' object has no attribute '_addTermLog' ['changeZ', '0'] ['changeZ', '0'] ['changeZ', '1'] ['changeZ', '1'] ['changeZ', '1'] ['changeZ', '1'] ['changeZ', '2'] ['cha Yup. It just quit mid "changeZ". Does this give anyone a clue as to what happened? I'm also curious about the attribut error. This error appears through out the entire log file, even within successful prints. Thanks.
  2. Hi. I opened my Cura today intending to do a print, and I found my support options (Support and Platform Adhesion types) are disabled. I rebooted but that didn't fix it. I am using Cura 14.07 on OS X. (I tried 14.09 and had some trouble with it.) I installed a copy of MatterControl, which uses the Cura engine, but I don't see how that could be an issue. Anyone know why this would happen? Thanks.
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!