Jump to content

alf@

Dormant
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

    Never

Community Reputation

0 Neutral
  1. Bonjour, J'ai aussi fait l'acquisition d'une UMO+ et même si je n'ai pas imprimé en ABS, je rencontre des problèmes assez similaire concernant le respect des dimensions. j'ai pris le temps de mesurer les déplacements de ma tête: pour +100mm, j'ai 99.85 et pour -100mm j'ai 100.21 par exemple, j'essaye de comprendre ce comportement, peut-être que vous avez déjà rencontré cela? entre-autre problème à flow égal, infill 20%, 3 top/bottom layers et plateau bien réglé, j'ai un bottom layer complètement lisse (verre) mais un top layer avec ce qui ressemblerai à une sous-extrusion (espace vide entre chaque passe de buse), est-ce un problème spécifique à cette machine? les pièces sont toutes imprimé avec le filament livrée avec la machine.
  2. So i'm not the only one with missing/surplus parts. well i've taken some notes too. i soon as i get my hand over i'll post them here. but one major thing that look wrong was the representation of the heated block of the extruder. it's not the same part on two drawing in the instructions. odd
  3. Hello everyone, i'm from Paris and during the 3D PrintShow i saw the ultimaker. i already builded a reprap prusa mendel in 2012 and now i just assembled an Ultimaker Original+ I don't if there are other UMO+ owner around Paris but as calibration is not as easy as expected i'm looking for people that know their topic about this new machine. Or maybe i'll just find those people here ;-)
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!