Jump to content

anders-k.

Dormant
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

    Never

anders-k.'s Achievements

0

Reputation

  1. ok. Newbie jeg havde også bare læse lidt hist og here om det ikke noget støre officielt. det er godt at du har styr på det (det var bare for der ikke skete noget med din printer) men det lader til du kan det til har tænkt på at købe en UMO+ men jeg vil også gerne havde dual extrudere. ville det så være bedre med en UMO og så købe headbet upgrade og dual extrudere til efterfølgende? man kan sige at en UMO 995,- dual extrudere 195,- headbet 245,- Ulticontroller 80,- i alt 1515,- + fragt men med UMO+ UMO+ 1195,- og eventuelt dual extrudere 195,- (vis det på nogen måde kan lade sig gøre) 195,- i alt 1390,-
  2. Hej Newbie. jeg er ikke ekspert, men jeg kan se at du har en UM 1 med heateb bed upgrade. Der er nogen der siger der er et problem vis man både har en heated bet og dual extruder. Den strømforsyning der føljer med til UM 1 er ikke stærk nok til at trække begge dele. Men jeg har også på den anden side hørt at de nyre UM 1 har en strømforsyning der kan klare det men også kun lige.
  3. Hey... jeg køber en UM + here snart og glæder mig til at få den hjem. jeg har nu i et års tid fult meget med i det med 3d printing og er kommet fra til at en UN + er det jeg har råd til men som også laver gode print. har noget erfaring med reprap da vi bruger dem på den skole jeg går på. (det er mig der stor for vedligeholde og reparere dem) og se frem til at få min egen. har i læst det opslag med dual extrusion til UM 2 det lyde rat godt. har længe tingt på hvornår der ville blive lavet sådan en til UM 2. bare arveligt at det ikke er UM selv der har lavet den håber der kan komme en desenderet dansk debat side op at køre her!!!
×
×
  • Create New...