Jump to content

tdalton60

Dormant
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

  Never

Community Reputation

0 Neutral
 1. Bedankt mensen voor de info... Het is uiteindelijk een ultimaker original+ geworden. Klaar met bouwen en nu afstellen en printen !!
 2. Het ligt misschien aan de verwachting. De printkwaliteit die de huidige printer levert valt behoorlijk tegen. Daarbij komt dat je iedere printopdracht het printbed overnieuw moet afstellen ten opzichte van de printkop. Ook is het filament van dusdanige kwaliteit dat we iedere opdracht hopen dat het filament niet breekt. De enige afweging is dus welke uitvoering kiezen we nu.
 3. Budget is op zich geen probleem. Enig is dat we dus al een printer hebben aangeschaft welke helaas tot nu toe ver onder de verwachting presteert.
 4. Op dit moment print ik met een cube pro duo(van mijn baas). Resultaat hiervan valt ontzettend tegen, iedere keer gaat het filament vast zitten of breekt, de lijm die erbij geleverd is plakt dusdanig goed dat het geprinte object veel te vast aan de glasplaat zit, De software kan enkel .STL files lezen. Nadeel van dit ding is dat het filament lange levertijd heeft en ik tot nu toe niet de beste ervaringen ermee heb. Zelf denk ik dat het bouwen van een printer leerzaam is om eventuele reparaties later zelf te kunnen doen.
 5. Hallo, Ik ben mij aan het orienteren om een 3d printer te kopen. Ik twijfel tussen de original + of de ultimaker 2. Er staan hier heel wat reacties en + en - punten. Wie kan mij in het kort vertellen welke printer ik het beste kan kopen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!