Jump to content

afranx

Member
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral
  1. hi, I just installed Cura 3.6.0 and I have this problem. How can I fix it? this is the cura-crash log :)
  2. thanks for the tips. I have not yet fixed this work but with your suggestions I created other objects very resistant
  3. I have printing problems whit PLA. The layer above the infill is not created correctly. What should I change? layer h:0.1 shell: 0.4 bottom\top 0.4 fill 3 speed: 40 temp: 210
  4. ok I solved reinstalling Cura. Now works fine! tnx
  5. Can I set the brim thinner? I only found the setup to define number lines
  6. I fixed it with unistall / re-install with AppCleaner and now the software works perfectly. thanks for the support
  7. can you give me the link where you can post this problem?
  8. I checked and the mac is not working. I can not retrieve information from gcode. The problem I think is in end.gcode ; -- END GCODE --M104 S0 ;extruder heater offM140 S0 ;heated bed heater off (if you have it)G90;G91 ;relative positioningG1 E-5 F300 ;retract the filament a bit before lifting the nozzle, to release some of the pressureG1 Z200 F{travel_speed} ;move Z up a bit and retract filament even moreG28 X0 Y0 ;move X/Y to min endstops, so the head is out of the wayM84 ;steppers offG90 ;absolute positioning; -- end of END GCODE -- missing the last line that records the profile. How can I fix it? mac 10.6.8 / cura 15.02.01
  9. what you mean by "device" the printer? the slicer? the Mac?
  10. tomorrow I will experiment with the mac and I will keep you informed. thanks for the support
  11. no is a new gcode. here it is https://www.dropbox.com/s/jiok9mlxnmd5gp5/cuboFLEX4-v50LH02.gcode?dl=0 is a simple print test in macosx 10.6.8 at office I redid the test now at home with win7 creating the gcode and it works perfectly I have to make sure that I use in the office cure 15.02.1 in Mac
  12. @SandervG tnx for the link but I still have not solved the problem
  13. sorry in cura I found only "load profile" I tried to use it and I got this message "No profile found in Gcode file, This feature only works with GCode files made by Cura 12.07 or newer" but I've Cura 15.02.1
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!