Jump to content

Lobopt

Member
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Lobopt

  • Birthday 04/18/1972

Personal Information

  • Country
    LU
  1. Since i upgraded the firmware on my 2 go all my prints at 0.1 are bad quality with simplify , cura works fine , but i bought simplify because of the support adding and removing function . Btw 0.2 has no problem.
  2. Standard 0.4 and gradually increasing fan speed 0 at stArt 30 at 5 layers 60 at 80 layers and 100 at 120 layers worked well for 2 months . Btw at 0.2 layers are half of 0.1 . Always verifying the temp curve so it only moves up and down about 3 degrees c in any way Ok found out it was simply too slow for that part the head dragged it around. C etait trop lent la tete a tire la piece dans tous les sens.
  3. The only issue I can think then it's that the cables are 20cm longer, so you will have to grip them somewhere so they don't disturb you, there's plenty of room bellow the printer. Oh there's other problem that maybe someone with more knowhow can answer. The um2+ uses a 35W heater, um2go I think uses 25W. Worse case scenario you might need to swap the one you have to the um2+ hotend. I know that um2go uses a less powerfull powersupply, but I don't know the actual numbers. Hi heater is the same as um2 difference why they put a lighter psu is no heated bed .mechanically all pieces except rods are exactly the same as an um2 ,even the board is the same with all connections only heated bed is off in firmware.
  4. Standard 0.4 and gradually increasing fan speed 0 at stArt 30 at 5 layers 60 at 80 layers and 100 at 120 layers worked well for 2 months . Btw at 0.2 layers are half of 0.1 . Always verifying the temp curve so it only moves up and down about 3 degrees c in any way
  5. Oh yes much much worse then but only at low speed what baffles me a bit.
  6. I think that it can be installed on a um2go (if you mean the feeder of um2+). But mind that it will hit the spool and it won't fit on the transport box. I think they didn't release it for um2go just for that. But technically it should work, mind that you will need to mod it with printed parts (that you might need to design) to make it work. Well i have a stand spool holder so that wouldnt be a real problem and i bought the go because i couldnt afford the bigger ones yet and not to run around so that wouldnt be my problem:) [/quote
  7. Hi have a strange problem , i have heavy underextrusion on my 2 go when i print at 0.1 with 30 mm/s but perfect prints resolution wise at 0.2 with 60 mm/s at same temperature. I dont really understand since normally it should be the other way.
  8. Yeah meant the + upggrade for the go would be nice have also a spoolholder from another printer i can set away so that wouldnt be a problem
  9. I would be quite interested in a 2 go version. That would be really nice. Well i would also like a heated bed on it why it hasnt one while it has everything ready ,connectors on board and such , for it surprises me a little for the price.
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!