Jump to content

Dreidee

Dormant
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

  • Country
    DE
  1. Hello there, I am a happy UM3 customer, but since 2 days I have huge temperature drops on my right extruder. The left one (material 1) is completely ok, the right one (material 2) shows continuous temperature fluctuations of up to 30°C each minute or so, making my prints all unusable. I tried with different print cores, and with different materials. I checked if the connector in the printhead is connected, all fine. I tried pushing the cable a bit further down into the print head and fix it with tape (read it elsewhere), but didn't help. I use Cura 3.1 (stable version) as well as the current stable firmware. Is this broken hardware or a software bug? Thanks a lot, Chris
  2. Hi there, I'm trying to print two parts one after the other as I often did with my UM2+. Now with UM3 my Cura 2.3.1 says that the print sequence optin is hidden by the UM3. So I only can print all at once. Does anyone know how to bring the option back? Thanks a lot!
  3. Hi there. I'm trying to do the same as nullroute, but I am too stupid to find the required settings in Cura 2.3.1. There's only an option to choose the extruder for support and bed plate adhesion, but not for the model itself.... Could anyone give me a push in the right direction? Thanks!
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!