Jump to content

osmunda

Dormant
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by osmunda


  1. The following ones:

     

    DiscoverOctoPrintAction.qml
    LICENSE
    OctoPrintComponents.qml
    OctoPrintOutputDevice.py
    OctoPrintOutputDevicePlugin.py
    README.md
    __pycache__
    OctoPrintPlugin
    .gitignore
    __init__.py
    CMakeLists.txt
    DiscoverOctoPrintAction.py

     

    I thought that I have removed that folder but I did it from tin installation folder at C:\Program Files\Ultimaker Cura 3.2. Maybe I should remove them from this location also?

     

     


  2. 18 hours ago, ahoeben said:

     

    That is the exact symptom you get when you install the 3.1 version of the plugin in Cura 3.2. I have only just come around to switching the github page to the 3.2 branch by default; before just now the default download would get you the 3.1 version of the plugin which is not compatible with Cura 3.2 (due to changes in the API between Cura 3.1 and Cura 3.2). Having said that, the official way to get the plugin is through the Plugin Browser or using a .curaplugin file.

     

    Please remove all versions of the plugin from your configuration folder (including any versions you have manually installed), and restart Cura. Then use the Plugin Browser to install the plugin and restart Cura. If that does not work, please upload your cura.log somewhere (dropbox, google drive, etc) so I can have a look.

     

    If you manually install the OctoPrintPlugin from git, chances are you end up with the plugin in a different folder than the plugin browser expects it, and it is possible that if you install an updated version with the plugin browser you end up with multiple versions of the plugin that fight eachother.

    I have removed the octoprint plugin folder but I have the same errror when installing it from Plugin Browser. In fact, There is no Octoprint archive or folder for this plugin in the installation folder neither at github branch (https://github.com/Ultimaker/Cura).
    I am sorry but I can't find the requested cura.log. Please, where I can find it?

    Thanks for your support


  3. 6 minutes ago, ahoeben said:

    How are you installing the plugin? It works for me using the Plugins -> Browse Plugins.

    I did it that way. I also have installed it directly from github to the plugin folder and, although the installation is made (as version 3.1 not 3.2), it actually does not work. It does not print when pushing "Print to octoprint" button

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!