Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

zalmstra

Member
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

  • Country
    NL
  1. I upgraded from Cura 3.2.1 to 3.3.1. In 3.2.1 when I open the Monitor tab and click on the box in it I get the camera view and a column with info on temperatures and other details. In 3.3.1 I don't get the detailed information, only the camera view. Also, there is no tick mark next to the 'Monitor' heading. I have tried both versions to run simultaneously and version 3.2.1 is showing the information, so there seems to be no problem with connection with the printer. Anybody has an idea what is going on? I haven't seen a forum entry on this issue, so I assume it is not a general problem with this version
  2. zalmstra

    How to fix the feeder

    Today I had a problem with the filament for my Printcore 1 (Ultimaker 3) being stuck. I tried to follow tips on the internet to fix that but I could not even remove the bowden tube: even after removing the clips it stayed too much stuck in the hole. In the end I decided to take a look in the feeder and removed the plate. I found the problem there of the stuck filament and was able to fix it, but while doing that the tension spring 'jumped' out of the feeder and now I am not quite sure how to re-assemble everything. I don't think I have even recovered all the pieces that jumped out :(. Is there any documentation on the mechanical setup of the feeder? Thanks, Joost
×

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!