Jump to content

jkennard

Member
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

  • Country
    US
  1. I had an issue on the machine serves as the hub for Cura Connect this afternoon and I needed to turn it off to clear a clogged print head. When I brought it back online Cura Connect is now completely gone. All machines 7 have been removed and none of the machines are appearing so that I can add them back into the group. What's worse is that when I try to add them back in manually by typing in their IP address it won't let me proceed by clicking Add Printer. It doesn't respond when I select that option so all I can do at this point is hit Cancel.
  2. I would like to do this as well, especially because in Cura Connect it gives a warning to users that printing with inconsistent settings could damage the machine. We have specific material settings for filament from different 3rd party vendors so this becomes a problem when the machine doesn't sense what filament is loaded. Since you can only specify on the machine that you are using PLA and not even the color, then the machine gives that alarming message to users. There should be away to create an NFC chip that tells the machine exactly what filament you are using (vendor, color, material (PLA, PVA, etc)).
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!