Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts
  • Sign Up

Marije

Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

  • Country
    NL

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. We added connector pins to both wire ends on the sensor board side to make sure the connection is good. And that fixed it. So make sure the connections are okey, I think their is almost no other possibility than bad connection. Good luck!
  2. Onze S5 printer heeft helaas zijn eigen printkop vol geprint. Dat heb ik kunnen herstellen, met een ‘fohn’ heb ik de resten kunnen verwijderen. De printcore in slot 1 heeft dat niet overleefd maar daar had ik nog een reserve voor. Vervolgens heb ik een prima print gemaakt met 5 redelijk grootte onderdelen. Ik probeerde daarna nog een print aan te zetten maar nu geeft hij de error ‘nozzle offset probe failed’ Het gaat fout aan het begin van de print als hij de nozzle’s richting printbed brengt en zelf detecteert dat hij het printbed raakt. Het rare vind ik dat dit bij de printcore in slot 1 goed gaat maar de printcore in slot 2 niet. Ik heb verschillende printcore’s geprobeerd. Is de sensor op de PCB in the print head fan bracket het component dat dit hoort te detecteren? En zo ja, Waarom doet hij het bij slot 1 wel en slot 2 niet. Ik denk hierom dat er ergens anders iets kapot is of een draadje los, draden wel gecontroleerd en voor de zekerheid die naar de sensor vernieuwd. Alvast bedankt voor de hulp.
  3. On the picture I tried to show what goes wrong: The X axle can move left and right very easy in its holder in such a way that it can touch the side of the UM leaving a scratch (see right arrow). This off course influences the print. The axle left-right movement is probably caused by a crack in the holder it’s hard to see but the left arrow is pointing on the crack. Both axle holders have this crack. The axe comes out of the holder very easy because of all this. Is it possible to replace the two holders? I could not find them in the spare parts shop. Off course you might also be wondering how those cracks came in there in the first place. I think they are there for a while know, because a year ago something went wrong and the print head got full of material and was kind of exploded. I however am not sure that the cracks where there since…. What else could have caused these cracks in the holders? And what keeps the axle from not moving left and right (I am now assuming the holders)? thanks!
×
×
  • Create New...