Jump to content

brontex

Dormant
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

  • Country
    AU
  1. Hi @gr5. Thanks for your answer. This issue was at the beginning of that day. Later, when we tried to use the UM3 again, it was dead. (Post: https://ultimaker.com/en/community/50281-ultimaker-3-wont-boot) The UM3 is already in the original box. I will post the final result here - in a few more days- to collaborate with someone in the same situation Cheers Brontex
  2. Hi @gr5. Thanks for your time and answer. I already sent an email to the reseller and UM3 is already in the original box , waiting for the answer. I was not able to unload the filament, so, I decided to cut it with a plier. Many thanks
  3. Hi All, My new Ultimaker 3 (less than 10 days) died. The first problems started this morning, presenting problems with the menu ( I was not able to select the "material" option from the menu). Now the fan works for 1 second and nothing else. One post fron November 2016 suggests that a faulty Wifi Card can be the cause (https://ultimaker.com/en/community/30370-ultimaker-3-wont-boot) , but, I do not want to intervene the UM3 considering it has been with us less than 2 weeks. Have you experienced a similar problem? Thanks , and enjoy the weekend,
  4. Hi All, for some reason my display panel is not working. I cannot access the material / print core section, and therefore I cannot unclog the printer. This is really frustrating, does anyone know how to fix that menu/display panel options. many thanks!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!