Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

ZombieToast

Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

  • Industry
    Other

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Just thought I'd post a quick update to let everyone know that my issue seems to have been resolved. Thanks to a couple of suggestions on Reddit, it appears that my SD card was actually the culprit. It's strange that it only affected Cura and not other slicer programs, but I'm just happy that everything is working again!
  2. And now it's happening again. I hate to say it because I prefer Cura's UI and simplicity, but I might have to switch to a different program if I can't figure out what the heck is going on here.
  3. I don't know why, but everything is working normally again even though I haven't done anything differently. I suppose I don't need help anymore, but it would be nice to know what was going on just in case it ever happens again. I'm glad it's working for now, though.
  4. This issue just started two nights ago. Up until then, I wasn't having any problems. But now, when I save a GCode from an STL, it won't print. My printer (Monoprice Select Mini V2) will just sit there, warm up a little bit (not as much as it should), and not do anything while the progress bar fills up. After a couple of minutes, it will "complete" even though nothing actually happened. I have been using Cura 15.04.2, so I tried installing the latest version but I get the same results. I thought maybe it was a problem with my printer or SD card, but files created with Slic3r work just fin
×
×
  • Create New...