Jump to content

Wanbli61

Member
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Wanbli61

  • Birthday 07/08/1961

Personal Information

  • Field of Work
    Other
  • Country
    US
  • 3D printer
    Other

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. That was my original setting for this project, but was returned to ‘all at once’ but this overshadowing remained. I understand one of the shades represents ‘printable area’ - what does this other shade represent? Even if I were to utilize ‘one at a time’ why does it do this?! Is it a software bug? There’s no bed adhesion setting of any kind to accommodate any extra space for...
  2. Not one person knows anything about this software?!?! 😕
  3. I understand the darker shade of grey indicated on the build plate for 'printable area', but the lighter shade of grey's purpose is alluding me! In regards to the attached print, 'print bed adhesion' is turned off, so there shouldn't be any account for that, this is a single extruder set-up, and 'print all at once' is the default. So seeing my print design is well within the confines of printable area, why is the lighter shade of grey indicating I'm out of range?!
  4. What was the correction you made?!
  5. DOES NO ONE READ THESE?! WHAT'S THE POINT OF POSTING IF NOT ONE PERSON RESPONDS?!!!🤕
  6. Is there a way or has there been requests to be able to print out a models slicer details? In regards to the estimated time, amount of filament, separate procedures time percentages, profile settings and estimated costs etc...
  7. Does the 3.5 require a network type of connection to a RepRap style printer, specifically a Tevo Tarantula? As I can not get a direct communication between the two via serial USB - it just says "the printer is not connected"...
  8. Does the 3.5 require a network type of connection to a RepRap style printer, specifically a Tevo Tarantula? As I can not get a direct communication between the two via serial USB - it just says "the printer is not connected"...
  9. No one knows?! No ideas?!
  10. Trying to set up for the 1st time, I've identified my printer via the list selection setup, however, under 'manage printers', I'll ALWAYS get the message Connection: The Printer Is Not Connected. Of course I have MKS board connected via USB cable which the host computer has recognized - but Cura will not! What am I missing or what haven't I done?! Cura 3.4.1 Windows 10 (either USB 2.0 or 3.0) using Marlin firmware on a TEVO Tarantula...
  11. Does anyone know where to get the Tevo Tarantula ‘auto bed leveling’ kit/upgrade?
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!