Jump to content

dbantner

Member
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

  • Field of Work
    Other
  • Country
    US
  • 3D printer
    Ultimaker 3 Extended

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. This plugin is no longer bundled with Cura. Is there anyway to get it in there?
  2. Any way to ask before closing during a print? I can't tell you how many times I have accidentally clicked on the X during a print. Is there anyway to just verify closing before ruining a print job?
  3. I have resolved the issue. I have a Delta printer which has a Volume Height Z Position. Even though I had leveled properly, I had to adjust my z pos on the fly as it was printing. I brought my Z Pos down -0.3 and it was at the perfect height and started printing beautifully. Since Delta printers do NOT home to 0,0,0 they home to 0,0,333 (mine for instance, the top of the print gantry), I had to add -0.3 to my z height, making it 333.3. Now my print head reached 0,0,0 on the bed, coming up .1 to start my first layer.
  4. I am having the exact same issue. I do not understand what is going on. I have an Anycubic Kossel Pulley.I zero out my z pos, but when I start the print, the first layer is about 2 mm above the heatbed. I'm using Cura 3.4.1 Im starting to think it may have something to do with the Bottom Thickness. Like maybe I have too many bottom layers.
  5. Windows 10 1803 here, and I have an Anycubic Kossel Pulley. Like Tmirante, it just hangs for a bit at the start then moves to the first Z Position and creeps along at like 1 or 2 mm every 3 or 4 secs. Even exporting to SDCard has the same results. Had to start using Slic3r to get it to print right. So Cura must be adding something to the GCode that is causing the issue. I also reloaded the software to my printer as well just to make sure using Arduino. (Marlin/Reprap)
  6. I'm having the same issue. MY printer will move into it's start position and just sit there
  7. I have a simple cube (80mmx10mmx80mm) And I have a Boole that has been cut out of the bottom of the cube. The boole is also a cube 5mm x 5mm and goes in from the bottom of the main cube towards the top 8 MM. However, Cura seems to only print the depth of this hole(boole) at around 4 MM. It will not allow me to print it any deeper than that. Any idea why this might be happening? I can provide detail pictures if needed to explain better if my description is not good enough.
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!