Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

ctdigger

Member
  • Content Count

    58
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ctdigger

  1. I have some washable glue stick I am going to try.
  2. I guess so. From a few folks on this site sounds like the thing to use, I'm gonna try it.
  3. So, Mix it very thin and just brush it on and let set? I thought I might not have the build plate hot enough at 60 degrees. White PLA seemed to work ok and Black PLA never stuck, even with the bed temp 100+ degrees. I will let you know how it worked out. I bought a pc of Bisiliocristiline (spelling) figured it would fix the issue, not. Thanks
  4. I am trying to print a model of a hot rod from Tinkercad and my printer keeps doing this. I have brand new Borosilicate glass, cleaned. My nozzle temp is 200, bed is 69. I have leveled the bed several times with no changes. At a loss. Anybody have a fix??? Thanks ctdigger
  5. is there another app besides inkscape I could try?? Thanks
  6. It seems Inkscape has an issue loading on my Mac, have tried several times but it just stalls about halfway thru the download.
  7. The end product. THANK YOU!!! Kmanstudios for making this happen. Now for the "student" to try his hand. I will certainly let you how it's going.
  8. Btulti, sorry, I forgot about that. Will try it out, thanks.
  9. Ok, so I get my Jpg photo, download it to Cura, then open that file? What do you suggest as a program to take the colors of the emblem and clean them? (remove the colors?) Is Tinkercad ok to use? I know, I should be working not messing around on the computer, it's slow.
  10. Well, checked progress before heading out to work and it looks great. I don't know what the issue was on the first one but may be I should have left it go till complete, maybe it was really ok. Any way it was at the 7 hour mark and it looks great. I will send a photo when I get home. So, can you walk me thru the process to convert 2D to 3D. I have another metal detecting "patch" I would like to convert. Would it be easier if we communicated thru e-mail? I don't want to take up space on the board unless it can help others. Thank You again for the help so far.
  11. Ok, I am going to try to print it again, hopefully it will run ok. Thanks
  12. This is the UM3eE_Diggers file 3mf file. To me it looks like all the lettering is raised but when it printed it was all sunken. Also, does black PLA print different than white PLA?? White printed fine no adhesion issues etc. Black now then did not adhere well and it seemed the extrude was small diameter but no nozzle was changed.
  13. Also, would it be better to load a different slicing program? Suggestions....
  14. I am still having issues getting the logo to print out right. The YouTube video showed how and what to change in the settings, I followed the video but didn't notice in any change for the better. Settings: Quality Schell Infill Material Speed Travel Coding Build Plate Adhesion Mesh Fixes Special Mode Support These are the headings in Settings. When you change any of these it lets you save the changes as what ever you want to call them. And they will show up in custom. Any support will be appreciated. Thanks
  15. Went hunting and found a youtube video on resetting the Cura machine settings so I looked at the time frame and it went to just over 8 hours to print, SO, I'm gonna waste some more PLA and see how this one comes out. Don't you just love R&D 😝 I will let you know how it turns out......... Again ctdigger
  16. This is what has printed after 14.5 hours. Not sure if this is right or should there be some kind of setting to change it, I don't know but I am going to let it print out to the finish.
  17. Well, that seemed to work out ok. Seems to be printing ok so far.
  18. That's ok, I changed some so we will see what happens.
  19. On the machine settings should the origin at center be checked or unchecked? G Code flavor should be what? I tried to print but extruder stayed in lower left corner to print.
×
×
  • Create New...