Jump to content

schen

Member
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

  • Field of Work
    (Product) design
    Engineering
    R&D / Exploration
    Manufacturing
  • Country
    US
  • 3D printer
    Ultimaker S5
    Ultimaker 3

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I am glad to hear that! I look forward to the next firmware release, thanks.
  2. I did not save the log files when the problem first occurred, but I just re-updated to 5.1.7 and was able to reproduce the same problem. Attached are the files generating by saving the log files to USB from a few minutes ago after attempting to start a print and encountering the same issue. schen's Ultimaker-S5 log files.zip
  3. Thank you @CarloK, I already have a print running for the next 5 hours and will use the files you linked to restore v5.0.19 once it is finished.
  4. For now, I reverted to the "testing" firmware version 5.0.12.20180507 and everything is working again. I'd like to re-update to 5.1.7 once this issue has been addressed for the faster active leveling and new analytics page, but for now 5.0.12 will have to do ?
  5. Hi, I updated my S5 firmware this morning and can no longer initiate any prints. This problem occurs with both Cura Connect and by USB. Please see these short videos demonstrating the problem. https://youtu.be/JBMOnftKnEQ https://youtu.be/AgLHio3XYRU https://youtu.be/dBhvlkA3F0Y Is there a way to downgrade the firmware in the meantime? We have deadlines to meet and cannot afford to have our largest printer nonoperational.
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!