Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Marijn73

Member
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Marijn73

 1. Ik heb nog niet gewenste resultaat geluid blijft nog aanwezig, inmiddels al wel het printend al paar keer manueel afgesteld. Leverancier van de UM3 heeft ook geen antwoord dan behalve goed uitlijnen, filmbestand ook naar hen doorgespeeld. Hopelijk komende week van hun kant uit een reactie.
 2. Filmpje ge-upload naar Dropbox. https://www.dropbox.com/s/mnfzhf64aviurow/IMG_0790.mov?dl=0 Geluid vanaf start al aanwezig en vanaf 30 sec duidelijk hoorbaar.
 3. Ik heb er zeker een filmpje van, alleen kan ik deze niet uploaden naar hier. Ik krijg er namelijk een foutmelding van dat ik de file niet kan uploaden omdat hij niet toegestaan is. Jammer want daarop is het goed te horen namelijk, dus als je een idee hebt hoe ik het filmpje kan uploaden of anderzijds bij jou kan krijgen dan lees ik het graag. Vriendelijke groet, Marijn
 4. Hallo Kees, Het geluid is gedurende de gehele print aanwezig en niet alleen maar bij de eerste paar printlagen. Het geluid is voelbaar bij de draai-as, zichtbaar niet. Bij het snel verplaatsen van het platform heb ik nog niet gecontroleerd. Dit zal ik morgenavond testen. Vriendelijke groet, Marijn
 5. Hallo allemaal, ik ben nieuw hier en dit is mijn eerste vraag over de UM3 waar ik geen antwoord op kon vinden. Mocht dit elders al besproken zijn verwijs mij dan aub naar die post. 😉 Ik heb sinds 2 weken eigen UM3 thuis staan, op mijn school waar ik techniekles geef hebben wij er ook een en die ervaringen hebben mij doen besluiten privé ook voor UM3 te kiezen. beschrijving: Ik hoor bij iedere print, ongeacht materiaal een metaal achtig tikkend geluid uit de UM3 komen. Na lang zoeken heb ik het geluid kunnen lokaliseren achter-onder in de machine bij de Z-as (stappenmotor.
×
×
 • Create New...