Jump to content

JohnOldman

Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

  • Field of Work
    Other
  • Country
    DE
  • 3D printer
    Other
  1. @bigdrock44 There's more activity on the github issue: https://github.com/Ultimaker/Cura/issues/5265 Currently it looks like some dependencies that were updated for the 3.6 release are causing it. My personal guess is that they are triggering an issue in the ASUS UEFI resulting in the CPU getting too little power.
  2. Cura 3.6 Ryzen 7 2700X RTX 2080 32GB RAM
  3. I've had a very bizarre issue which I assume must be because of Cura because it has only ever happened when I've had Cura open (so far it has happened about 10 times in about 5 hours total of having Cura open. I didn't use Cura for two weeks and nothing happened. Today I used it again and experienced 3 crashes). Sometime, whether I'm currently working in Cura or just have it open in the background, my screens turn off and the computer becomes unresponsive. It doesn't even respond to the power off button anymore, I have to turn it off at the power supply and then boot again. It doesn't seem to be related to the load on the computer. Has anyone experienced something similar or has an idea what might be causing this?
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!