Jump to content

KateE

Member
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. the model was put through a solid inspector, I know for sure it's watertight. We just tried the same model on a different computer, and it worked fine in their version. So, that would lead me to believe its not the model that was made wrong, but some setting in Cura.
  2. I thought that might have been the problem, so i doubled the walls from 2mm to 4mm. The nozzle in 0.4mm. But its only recognizing the exterior face rather than the mass of the wall.
  3. I cant upload my sketchup file here, but all the faces are white. And im 99.99% sure ive done everything else there to make the model printable. I also just downloaded a model from thingiverse and the same thing was happening, its as if it cant see anything from a different angle than directly at the side. you can see in the solid view how it's meant to look. But, you can see how its cutting out bits in the layer view.
  4. I’ve exported this model into Cura, but it seems to only be seeing the external faces. Any help would be greatly appreciated. I’m a beginner with cura so please be patient with me. Thanks. CFFFP_usb holder.gcode
  5. I’ve exported this model into Cura, but it seems to only be seeing the external faces. Any help would be greatly appreciated. I’m a beginner with cura so please be patient with me. Thanks. CFFFP_usb holder.gcode
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!