Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Umo_Alex

Member
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Guess I'll just dump it in the bin. Spring cleaning... 😞
  2. In my case the thing will print for about 20-30 minutes before it switches off and on again, with or wirhout heated bed.
  3. I have the same problem with my UMO+. 1) Would TinkerMarlin work on this printer as well? 2) The GS brick doesn't seem to be available anywhere anymore. There is a GSM (medical) version with the same specs. (No idea what the difference is). Are you familiar with this bick?
  4. If the problem only occurs with ABS and not with PLA, I'd think you have a settings problem, not a hardware problem. (Trying to think along)
  5. Can't judge from the picture, but did the right arm come off the bed a bit? In that case you have an adhesion problem.
  6. Good advice, Geert! Unfortunately I did all that only after ordering... 💩
  7. I discovered the "Ironing" option in Cura and tried it on some of my PLA projects. Didn't see any improvement. My favorite printing temperature for PLA has always been 200 C. Should that be higher for ironing to work? Or am I missing some setting in Cura? Grtz, Alex.
  8. 3DLac replies: hello good morning first of all tell him that we have nothing to do with that page. Let's find out if there is a distributor behind the website. we will also take appropriate legal action, a greeting
  9. I mailed them through their contact form. Haven't heard back from them, though.
  10. I was stupid enough to order a couple of cans at https://3dlac.nl. The site turns out to be fake. No products were delvired. No reply to email. There's no phone number to call. The address doesn't exist. 💩😫
  11. I was stupid enough to order a couple of cans at https://3dlac.nl. The site turns out to be fake. No products were delvired. No reply to email. There's no phone number to call. The address doesn't exist. 💩😫
  12. Trial and error indeed. For instance, after some trials with PLA and my usual settings I came up with 0.1mm. Worked great with whatever I printed but trying to print the same things with ABS messed up the fitment.
  13. Thanks for your answers, folks. I'll take a look at 3DLac. 👍
  14. I've started trying to print with ABS, and it deffinetly needs adhesive. So I tried glue (Pritt Original) but prints are still coming off. Is there a specific way to apply the glue? (I've just smeared it on 😄 ) Or is Pritt just not strong enough? In other words: How do you apply your favorite glue? Grtz., Alex.
  15. Yes, I suppose that is kinda funny 😛 The stuff works like a charm but I guess it's just a little too aggresive for us overprotected europeans. I also cleaned up my core with a heat gun first but couldn't get rid of the burnt bits. This stuff did. 😛
×
×
  • Create New...