Jump to content

Hezen

Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Seems to have fixed the problem. Thank you both for your help :)
  2. Hi, I'm having a little trouble with my UM3E. When I try to pause my print, the command seems to go through. When I try to resume, the printer warms up the primary nozzle but it will not resume. I eventually get this error "printcore in head slot 2 is taking too long to warm up". I've changed nozzles and the error is still there. I cannot update the firmware since my printer will only run on 3.7. Funny thing is, it worked the first time I had turned the printer on. Now it refuses to resume. Does anyone know how I can diagnose the issue?
  3. Cheers, I have to use this firmware edition since nothing else seems to work on it. I tried all previous editions and i've bricked the machine before (fixed it though). I'm actually having trouble with a post processing script so I thought if I reinstalled the firmware it would fix the problem. I'll try a factory reset and see if that does anything.
  4. Hi, I want to download UM3 firmware 3.7.6 - where can I get it from? The normal link is no longer working. Thanks
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!