Jump to content

jakabko

Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Ok, so I managed to decrease retraction speed to 30 from 45 mm/s, increase retraction distance from 4.5 to 6mm, decrease print speed from 50 to 40 mm/s, increase travel speed from 150 to 200 mm/s and increase fan speed from 70 to 100%. First 50 layers it worked great. From printing to time lapse position it went really quick (200mm/s) and then went again printing very fast as well. But in the picture you can see, when it started to print these small rectangles it started stringing again but different. During printing higher layers it went from printing very fast to tima lapse position but back to printing it went very slow, probably in printing speed (40mm/s). While it was travelling back to printing in speed of printing, I saw filament coming out extruder and when it came to printing that filament string sticked to wall from outside. I don't understand why it slowed down that travelling speed. Any ideas please?
  2. Hey guys, I started to make time lapse videos of 3d printing. Printer (Alfawise U30) works great but when I sent extruder at specific location it makes strings behind it every layer. For sending extredur I'm using Time Lapse from Post Processing Scripts. Any ideas what should I do ?
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!