Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

MParamos

Member
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

MParamos's Achievements

0

Reputation

  1. Hi ! I use an Ultimaker S5 and I have recently started having problems with preparing a part that requires PVA support. As you can see in the picture below, the support structure isn't convering the entire section of the part, it leaves a gap between the structure. I have been browsing around for other options in cura's support configuration but I can't seem to find anything that will fix this. I generally use Cura's default profiles for materials. Currently using Ultimaker CPE+ and Ultimaker PVA. - I am using Cura 4.4.0 BETA at the moment and I have a feeling this only started happening since. - So far, changing support placement from Everywhere to Touching build plate doesn't change anything. - I tried changing from PVA to Breakaway and the support covers the entire section, so this only happens with PVA. - Also tried with a diferente part and the same problem happens.
  2. Hi ! I use an Ultimaker S5 and I have recently started having problems with preparing a part that requires PVA support. As you can see in the picture below, the support structure isn't convering the entire section of the part, it leaves a gap between the structure. I have been browsing around for other options in cura's support configuration but I can't seem to find anything that will fix this. I generally use Cura's default profiles for materials. Currently using Ultimaker CPE+ and Ultimaker PVA. - I am using Cura 4.4.0 BETA at the moment and I have a feeling this only started happening since. - So far, changing support placement from Everywhere to Touching build plate doesn't change anything. - I tried changing from PVA to Breakaway and the support covers the entire section, so this only happens with PVA. - Also tried with a diferente part and the same problem happens.
×
×
  • Create New...