Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

JurgenMK

Member
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by JurgenMK

  1. Hello, I am trying to start a print via the RUST-API, but unable to do so because I don't understand what the problem is, I have written some code, which is attached, and when I try to run the start_print.py, I don't understand how it sends the gcode via this CURL request: curl -X POST --header 'Content-Type: multipart/form-data' --header 'Accept: application/json' -F jobname=test 'http://192.168.4.12/api/v1/print_job' Thanks in advance, Jurgen Kuyper start_print.zip
  2. Hello, I recently started playing around with the Ultimaker 3 API, and everything is well, except that I cannot figure out how to succesfully send a file to be printed via the api, everything I've tried either results in a response 400, or 200, not the required 201 to start the print. the full code is attached as reference. thanks in advance! start_print_UM3.zip
  3. Hey, I am trying to start a print from your code, the UM3_API.zip, but after adding the ip to the start_print subroutine it still won't work on my UM3, I get the response 400 bad request back, do you happen to know what's wrong?
  4. I tried that already, but then I still get the 200 back instead of 201
  5. I have a problem with uploading files to the printer, when I try to, I get the error 400 bad response back. anyone know how to fix that? UM3_API.zip
  6. I tried that, but I get a missing argument error on the api.loadauth subroutine, cus the "auth.data" is going in to self, and the filename is not specified, if I add that it doesn't work either, I am using python 3.7.5
  7. Hello, I have a question about the rest API, When I try to authenticate using a key and id I got from /auth/request, It always returns the 401 authentication required, no matter where I enter it on postman. does anyone know what I am doing wrong? thanks in advance!
×
×
  • Create New...