Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Ramps 1.4 and Arduino


johnfrank
 Share

Recommended Posts

Posted · Ramps 1.4 and Arduino

Hello, today my printhead fan stopped working and after tests with a polymeter i found that there is a problem in the pcb board. I have an UMO+. The question is that i bought a ramps 1.4 with arduino 2560 because i am waiting for my support ticket and i cant stand so many days without printing. The problem is that i cant find UMO+ firmware to upload on arduino and some i found in here dont communicate with the printer. Also Cura doesnt recognise the printer. Any thoughts?

Thanks, John

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...