Jump to content
coolm8

Ultimaker Board 1.5.4 upgrade to 24V, Ardunio not being powered

Recommended Posts

Posted · Ultimaker Board 1.5.4 upgrade to 24V, Ardunio not being powered

Hi,

I've upgraded the electronics board to 24v by switching out the voltage regulator with the RECOM R-78C12-1.0.

Even though i have previously implemented the fix neccessary for the UltiController with the wire going from Vin to the 12V fan+, the Arduino and the Ulticontroller nor the cooling fan for the electronics are not being powered.

When i connect the Ultimaker via USB everything works fine and i can control all the motors. When i remove the 24V power the controller and the fan stil run, but I'm not able to control any of the motors.

What could be the problem here?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 11 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!