Jump to content
jlabs

Cura is not generating G-Code

Recommended Posts

Posted · Cura is not generating G-Code

I was originally able to open an STL file in CURA 15.04, then save Gcode; the dialogue box would pop up allowing me to name the file and save it.

Now when I open an STL file and then try to save Gcode nothing seems to happen.

I tried reinstalling CURA as well as various versions of CURA with no luck.

Curious if anyone else has had similar problems.

Thanks in advance for your help.

I'm running CURA 15.04 (et al) on a MAC running OSX 10.10.5

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Cura is not generating G-Code

Do you use a dual screen? If yes, make sure the dialog window is in your viewport, otherwise you will never see it. :)

Also upgrade you Mac for free with the most recent version of their OS, that's OSX 10.11 (el capitan)

Is that Cura 15.04.2?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Cura is not generating G-Code

This can happen with very very large stl files. How many polygons are we talking about in your STL?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!