Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Cura normal vs layer view issues


skinny-kid
 Share

Recommended Posts

Posted · Cura normal vs layer view issues

Good day

Been working on a few things for the Christmas holiday and have encountered an issue that haven't seen before.

Normal view for cura shows entire model as it should be, later view shows something very different.

Modeled in Maya, exported as stl, checked in netfabb. Other designs I have done do not show this.

Any ideas?

Wall thickness is set to.8

.4 nozzle

speed at 40

100% infill.

Pics explain it better

IMG_4488.thumb.JPG.12ce85ea760bd67e8ab3abf33aafa895.JPG

IMG_4489.thumb.JPG.0a3574e5ec30a15c2c2525a1467f048b.JPG

IMG_4488.thumb.JPG.12ce85ea760bd67e8ab3abf33aafa895.JPG

IMG_4489.thumb.JPG.0a3574e5ec30a15c2c2525a1467f048b.JPG

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...