Jump to content
Sign in to follow this  
jleichne

Sliding Block rubs up against top of frame - Normal?

Recommended Posts

Posted · Sliding Block rubs up against top of frame - Normal?

Hey all,

My front sliding block, when assembled like this:

http://www.flickr.com/photos/ultimaker/6237389712/

has almost no clearance with the top of the frame. My sliding blocks don't exactly sit perfectly vertical (although I think that changes once I tighten the belts) but the slight lean causes some undue friction on the top of the frame when moving the tread by hand.

Will all of this be fixed once I tighten the pulleys later?

Thanks,

Jared

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Sliding Block rubs up against top of frame - Normal?

When you place in the other shafts it will straighten up and shouldn't rub.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Sliding Block rubs up against top of frame - Normal?

PS. All shafts are well secured in place. Blocks are not leaning over. The sealing is just closer to the block than the other side.

When looking at the panel It does look straight either.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!