Jump to content
gbr1

Issue with Nylon

Recommended Posts

Posted · Issue with Nylon

Hi all,

Trying to print with Taulamn 645. Trying lots of settings but not getting much luck! Loads of underextrusion. The strange thing is the first layer is always printing really well, then after that flow becomes poor. I restart the print with diff settings and again it prints well until the second layer..

Temp-230-255

Flow everything from 95-110%

Layer height 0.1-0.2

No fan

image.thumb.jpeg.4624c861277ba61f2dba5875407c6fd6.jpeg

image.thumb.jpeg.4ad2de6e31e5f08d36d2c1155c3ff797.jpeg

Any thoughts welcome.

Many thanks

GBR1

image.thumb.jpeg.4624c861277ba61f2dba5875407c6fd6.jpeg

image.thumb.jpeg.4ad2de6e31e5f08d36d2c1155c3ff797.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 96 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!