Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Hey, wondering if anyone can help me?


KAVIS
 Share

Recommended Posts

Posted · Hey, wondering if anyone can help me?

Using Cura, and when I try to save my model to the SD card, the shortcut button on the upper left side of the widow is grey and when I click on it nothing happens. It is registering the SD card because the icon is changing. I have tried buying a new SD card in case the old one was damaged and it still will not work. In addition nothing happens when I try to 'save GCode' in the drop down menu.

I have been using the software for a few months and never encountered this issue. I have tried reinstalling the new version and the problem still persists.

I am running windows 10.

Thanks for helping!

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 8 replies
    ×
    ×
    • Create New...