Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Buildplate does not lower when printing


atelier48
 Share

Recommended Posts

Posted · Buildplate does not lower when printing

Hi, I had to change my nozzle temperature sensor cable yesterday, so had to open the motherboard panel etc.

Now, the buildplate does not lower when printing, and when printing only : otherwise it rises, lower etc to put itself into position, but when printing it stays a the level of the first layer, and add material again and again until making balls of plastic...

I noticed a cable that was not attached to the motherboard, but I assumed it was there for dual extrusion.

Does anyone know what could be wrong ?

Thx

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...