Jump to content
Hyperlinks

SD Card Not Saving Extruder Temp

Recommended Posts

Posted · SD Card Not Saving Extruder Temp

I am using a Wanhao Duplicator i3 v2.1 with Cura V15.04.5. When I save the tool path to the SD card and try to print the file, the printer does not recognize or heat the extruder to the set temperature, but it does recognize and heat up the bed. If I re-save the file multiple times (trying in the printer each time) it will eventually work. This problem is very annoying, and I would like to find a solution. The firmware does not allow you to save a custom extruder temperature, and I do not want to have to set the extruder each time I print.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 96 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!