Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Cura 12.11 - Something went wrong during slicing!


Recommended Posts

Posted · Cura 12.11 - Something went wrong during slicing!

Hello forum,

I have my Ultimaker for about four weeks. Everything works great! I have printed over 20 parts (eggrocket, owl, some lego, whistles, pot, cable holder, ...)

But with every Raspberry-Case from Thingyverse I get the slice-error "something went wrong during slicing".

I already checked the forum and the "know issues side" from Cura. The filenames are short (TOP.stl for example) and i have tried to replace the pypy-version with other versions.

What can I do?

Poldi

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · Cura 12.11 - Something went wrong during slicing!

    Could be that you're running out of memory, or that something in the model is broken, or that part of the path has a none-ascii character.

    I've updated the code for the next version, which will log more in case of errors.

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · Cura 12.11 - Something went wrong during slicing!

    One case is if the file name fore your model is not in alphabet, Cura gives you with that error. My first language is Korean and had to spend some time trying to figure out what the problem is with the model, turned out to be the file name.

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    ×
    ×
    • Create New...