Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts
SandervG

Community weekend 2016 | Juni

Recommended Posts

Ha Nederlandse vrienden,

Wellicht hebben jullie links of rechts al gelezen dat er weer een community weekend aan komt.

Vorig jaar hebben we dit voor het eerst gedaan waarin we de mensen uit de community hebben uitgenodigd die het meest hebben bijgedragen aan de community van vandaag de dag. Dit kan zijn dmv andere gebruikers helpen op het forum, kennis delen met Ultimaker of zelfs hardware / software contributies.

De hele trip staat in het teken van onze dank betuigen aan hun bijdrage aan Ultimaker en het vormen van deze community. Vorig jaar bestond ook de kans voor alle andere community mensen uit Nederland om elkaar te ontmoeten tijdens een bier proeverij in Utrecht. Dit jaar zouden we jullie deze kans natuurlijk niet willen onthouden!

Maar dit jaar geen bier proeverij. Dit jaar ontvangen we onze gasten in Zandvoort aan zee waar we donderdag 30 juni de dag gezellig afsluiten in een strandclub. Daarvoor willen we jou graag ook uitnodigen om aan te sluiten als het je leuk lijkt om mensen uit de community te leren kennen van over de grens. Als je toevallig naar de Additive Manufacturing show gaat in Amsterdam is dat lekker dicht bij.

Om 20:00 zullen we vertrekken van Center parks Zandvoort. Laat hieronder weten als je er bij wilt zijn. Als je 20:00 niet haalt maar je bent er toch graag bij, laat het ook weten dan hoor je de locatie ter zijner tijd!

Een overzicht van de community die je daar kan ontmoeten:

- Didierklein

- Tinkergnome

- Nicolinux

- UltiArjan

- Valcrow

- Illuminarti

- GR5

- Flowalistik

- lRodriguez

- Mifga

- Neotko

- Anders-Olsosn

- Labern

- Dim3nsioneer

- Foehnsturm

- IRobertI

Hopelijk zien we je dan!!

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @SandervG, je hebt een beetje gedubbel paste ;)

Als ik het goed begrijp is het voornamelijk een social, en geen bring your printer(strand+printer, hmm giant mirrors, sand, metal powder perhaps :D). Cool, ik ga even kijken! Daar zijn natuurlijk een aantal helden die een hand en een bedankje verdienen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh lol, ja ik zie het. Zal hem zo ff opnieuw opmaken. foutjeeee.

Het is inderdaad een social gathering. We zullen echt in een strandtent/club gezamelijk gezellig wat drinken met zijn allen en iedereen de kans geven met elkaar te spreken.

Zou super leuk zijn als je ook langs kwam! Als je ook in Amsterdam bent kun je vast met ons mee rijden en anders kan er hier misschien wel een carpool ontstaan als dat handig is voor je.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jazeker, Ultimaker is daar te zien.

Wellicht vind je het leuk om onze stand daar te zien, de show is voornamelijk gericht op Medical, Aerospace en Automotive. Je kan ook een aantal van onze andere gebruikers spreken en mensen van Ultimaker ontmoeten.

De community zal daar ook rond lopen, maar die zul je dan die avond ook zien.

De show is die dag om 16:00 afgelopen, dus ik vermoed dat we tussen 4 en 5 weg zullen gaan. Eerder tegen 5.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Our picks

  • Ultimaker Cura | a new interface
   We're not only trying to always make Ultimaker Cura better with the usual new features and improvements we build, but we're also trying to make it more pleasant to operate. The interface was the focus for the upcoming release, from which we would already like to present you the first glance. 
    • Like
   • 87 replies
  • "Back To The Future" using Generative Design & Investment Casting
   Designing for light-weight parts is becoming more important, and I’m a firm believer in the need to produce lighter weight, less over-engineered parts for the future. This is for sustainability reasons because we need to be using less raw materials and, in things like transportation, it impacts the energy usage of the product during it’s service life.
    • Like
   • 12 replies
×

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!