Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts
nad931

Heating Failed - Ultimaker Original

Recommended Posts

Hi,

So I'm experiencing a problem with Ultimaker Original. Everytime I try to heat the nozzle an error message flashes on the screen saying "Heating Failed". I've changed the temperature sensor and the thermocouple but still the same problem. The heater heats up till about 37 and then it doesn't and flashes the error message. I've also checked all the connections on the board and they're all fine.

Any help is highly appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Announcements

  • Our picks

    • Architect Contest | Entourage 01.
      Presenting an idea, an architectural design or something as big as an urban project isn't easy. A scaled models can really help to get your idea across. But besides your main model, there is more needed to get your idea across vividly! An architect regularly uses various entourage sets to help bring these ideas and models to live. 
        • Like
      • 9 replies
    • What The DfAM?
      I'm Steve Cox, an experienced engineer familiar with 3D printing. I wanted to share some DfAM guidelines with this community to help and make stronger parts.
      I'm also an Autodesk Certified Instructor for Fusion 360, so many of the images in ...
        • Thanks
        • Like
      • 17 replies
×

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!