Jump to content
sk8rjess

Beta stuck at slicing

Recommended Posts

Posted · Beta stuck at slicing

I've tried everything i can think of and on 2.3 i'm not able to get anything past slicing, the progress bar doesn't move at all.

Any tips?

Restarting doesn't work. Changing all the settings doesn't work. I even added a new printer just for the heck of it and no luck.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Beta stuck at slicing

Please give us a bit more to go on: What OS, what printer? Did you try only one model, or different models as well? Can you zip up the logs and post them?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Beta stuck at slicing

Sure! Windows 10 Home 16gbs ram i7 2.5ghz. It happens with all models. Where can I find the log files?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Beta stuck at slicing

The beta has a bug that caused the configuration from Cura 2.1.x not being properly converted, leading to errors. In both the supplied logs I see symptoms of this problem. Could you rename or remove the C:\Users\YourUsername\AppData\Local\cura folder an try again? Unfortunately you will have to reconfigure your printer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Beta stuck at slicing

Sorry for the late reply! I wasn't notified of replies.

Deleting the cura folder seemed to solve the problem.

I'd recommend everyone exporting their settings first, then just import when you open 2.3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!