Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

CURA 2.5 et WITBOX 1 : l'imprimante n'est pas connectée


Salmona1
 Share

Recommended Posts

Posted (edited) · CURA 2.5 et WITBOX 1 : l'imprimante n'est pas connectée

Bonjour à tous,

Voilà mon problème :

J'ai (dans mon collège) une imprimante 3d Witbox 1, que j'utilise avec Cura 15.04.06 sans problème jusque là, ne se connecte pas avec Cura 2.5. Je suis sous windows 7 professionnel 64 bits. Le driver de la machine est à jour -> version 2.50 et j'ai installé également les drivers FTDI -> version 2.12.26 ...

Où est le problème ?

Merci pour votre aide

Eddie

Edited by Guest
  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...