Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

weird issue after purg at the start of a proint


lance-greene
 Share

Recommended Posts

Posted · weird issue after purg at the start of a proint

so I've noticed that sometimes when i start a print it will go to purge, perform the purge. and then just stop and do nothing. if i cancel the print at start it again the same thing will keep happening. the only way to stop it is to turn the machine off and on again, then the issue goes away. this issue only happens on maybe 5% of prints that the machine does so its not very common, but it is a weird issue that i dont understand.

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...