Jump to content
Sign in to follow this  
Vinci

One Nozzle does not heating up anymore UMO

Recommended Posts

Posted · One Nozzle does not heating up anymore UMO

I have an UMO with two extruders.

Since the Heatercartridge (1st Extruder) has been damaged (Cable broken / short circuit?) and I repaired it, the Nozzle does not heating up anymore.

To check, if the Heatercartridge is still ruined I changed the pair of Heatercables (1st Heater/ 2nd Heater) and I had to notice that my repaired Cartridge heats up ! (at the 2nd Heater power connection on the PCB).

I am afraid, that my PCB (pcb 1.5.7, the green one) just at the 1st-Heater-power-connection is ruined.

If so, which electronic parts I could exchange...?! Or is there any other reason to fix that problem?

I would be very glad if I could get any piece of advice!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 96 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!